Άνδρας πουλούσε χαρτί υγείας στην τιμή των 55 ευρώ

Ένας περαστικός που τον είδε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και κάλεσε αμέσως την αστυνομία

Ένας 64χρονος στην Αμερική πουλούσε χαρτί υγείας για 60 δολάρια -περίπου 55 ευρώ! Σύμφωνα με τους Metro Times του Ντιτρόιτ, οι συναλλαγές γίνονταν σε πάρκινγκ του Μίσιγκαν, με τον άνδρα να φορτώνει στο αυτοκίνητό του δεκάδες συσκευασίες με χαρτιά υγείας, έχοντας τοποθετήσει και μια πινακίδα μπροστά που έγραφε: «Χαρτί τουαλέτας, 60 δολάρια η συσκευασία. Μόνο μετρητά».

Ένας περαστικός, όμως, που τον είδε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 64χρονο άνδρα.

«Συγκλονίστηκα, τρελάθηκα. Πιστεύω ότι άνθρωποι σαν αυτόν δίνουν κακό όνομα σε στο ίδιο το ανθρώπινο είδος», τόνισε και πρόσθεσε: «Εύχομαι οι άνθρωποι που πηγαίνουν στα καταστήματα να αγοράζουν ό,τι χρειάζονται και όχι να στοκάρουν προϊόντα. Όλοι αυτοί δεν σκέφτονται τον επόμενο πελάτη, αλλά μόνο τον εαυτό τους».

Αρκετοί είναι εκείνοι, σε ολόκληρο τον κόσμο, που λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχουν κάνει επέλαση στα σούπερ μάρκετ και εξαφάνιζαν τα χαρτιά υγείας.

Το εκπληκτικό, πάντως, στην περίπτωση του 64χρονου, είναι πως η οικογένειά του τόνισε στους Metro Times πως ήθελε απλά να βοηθήσει, καθώς εργάζεται σε εταιρεία καθαρισμού και πήρε από το απόθεμα, για να το πουλήσει στη λιανική… Λένε, μάλιστα, ότι η τιμή των 60 δολαρίων είναι λογική, καθώς τόσο κοστίζουν τα μεγάλα πακέτα. Στη δίκη της 5ης Μαΐου θα ξεκαθαρίσει το θέμα.