Έκλεστοουν: Θα γίνει πατέρας στα 90 του χρόνια

Εν μέσω κορωνοϊού o μεγιστάνας διαμένει στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας – Θα αποκτήσει τον πρώτο του γιο με την 44χρονη σύζυγό του

Στα…90 του χρόνια θα γίνει πατέρας, για τέταρτη φορά, ο Βρετανός μεγαλοεπιχειρηματίας Μπέρνι Έκλεστοουν, πρώην επικεφαλής της Φόρμουλα 1.

Ο μεγιστάνας θα αποκτήσει τον πρώτο του γιό, τον Ιούλιο, από την 44χρονη σύζυγό του, Φαμπιάνα Φλόσι.

Εν μέσω κορωνοϊού διαμένει στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου διατηρεί τη φάρμα του.

Ο δισεκατομμυριούχος έχει πάντως και πέντε εγγόνια, τα οποία του χάρισαν οι τρεις κόρες του. Η πρώτη κόρη του, η 65χρονη Ντεμπόρα, προέρχεται από τον γάμο του με την Ίβι Μπάνφορντ, ενώ οι άλλες δύο, η 35χρονη Ταμάρα και η 31χρονη Πέτρα, από τον δεύτερο γάμο του με την Σλάβικα Ραντίκ.

Ο γιος του θα γεννηθεί προτού σβήσει 90 κεράκια τον Οκτώβριο.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος έχει ουκ ολίγες φορές απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Είναι φαν του «δικτατορικού» στιλ ηγεσίας του Ρώσου προέδρου, ενώ στο παρελθόν είχε μιλήσει επαινετικά και για τον Χίτλερ.

Είχε, δε, πει πως θα ήθελε να δει τον Πούτιν στο «πηδάλιο» της Ευρώπης και ότι η εισβολή στην Κριμαία είχε ως μοναδικό κίνητρο να «ενώσει ξανά τη Ρωσία».

«Θα ήθελα να τον δω να κάνει κουμάντο στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κανέναν σε αυτόν τον ρόλο, οπότε η κατάσταση δεν μπορεί να χειροτερέψει. Κάνει πάντα αυτό που υπόσχεται… Δεν είμαι υποστηρικτής της δημοκρατίας. Χρειαζόμαστε έναν δικτάτορα. Ένας δικτάτορας λέει “θα κάνω αυτό” και το κάνει. Σε μια δημοκρατία, οι αποφάσεις αποδυναμώνονται».

Ο Έκλεστοουν έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν τον θαυμασμό του για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον οποίο έχουν θεαθεί μαζί σε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει επαινετικά για τον Χίτλερ, λέγοντας ότι ήταν ένας ηγέτης που «μπορούσε να καταφέρει πράγματα».