«Βολές» της Εφημερίδας των Συντακτών κατά Τσιόδρα: «Δεν ενδιαφέρει κανένα αν συνάντησε τη Μαρία και την Αννα»

Με τίτλο άρθρου «Το τερμάτισε», η Εφημερίδα των Συντακτών ρίχνει βολές κατά του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, με αφορμή μία συγκεκριμένη χθεσινή αναφορά του.

Το άρθρο σημειώνει ότι κατά τη χθεσινή του ενημέρωση ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε ονομαστικά στους ασθενείς που επισκέφτηκε στο νοσοκομείο «Δεν θέλουμε να υποθέσουμε ότι ο μόνος λόγος που το έκανε είναι για να αποδείξει ότι βρέθηκε ο ίδιος πολλή ώρα στο «μέτωπο»», γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Τι γράφει το άρθρο:

Μπορεί να ευχαριστεί καθημερινά τους συναδέλφους του γιατρούς, τους νοσηλευτές ακόμα και τους ασθενείς ο κ. Τσιόδρας, αλλά καθόλου δεν χρειαζόταν η χθεσινή απαρίθμηση ονομάτων χωρίς κανένα προφανή λόγο. Δεν θέλουμε να υποθέσουμε ότι ο μόνος λόγος που το έκανε είναι για να αποδείξει ότι βρέθηκε ο ίδιος πολλή ώρα στο «μέτωπο».

Κανείς δεν ζητά από τον επικεφαλής επιστήμονα, που είναι επιφορτισμένος να μεταδίδει καθημερινά στους πολίτες την πραγματικότητα χωρίς κυβερνητικά «στολίδια» στις όποιες ανεπάρκειες και αδυναμίες, να πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία.

Δεν ενδιαφέρει κανένα αν ο κ. Τσιόδρας συνάντησε τη Μαρία και την Αννα, αλλά το αν πιέζει (και) ο ίδιος τους κυβερνητικούς συνομιλητές του να προσλάβουν αντί να πηγαινοφέρνουν γιατρούς, να αυξήσουν τους μοριακούς ελέγχους κ.λπ.