Ντίνος Καρύδης: «Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση»

«Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση». Το παραπάνω σχόλιο πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ντίνος Καρύδης.

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση του δημοφιλούς ηθοποιού και πατέρα της λαμπερής πρωταγωνίστριας Σμαράγδας Καρύδη ξάφνιασε πολλούς από τους διαδικτυακούς φίλους του, ενώ στενοχώρησε ιδιαίτερα κάποιους από αυτούς, καθώς εξέλαβαν το σχόλιό του σαν κραυγή απόγνωσης.

Μοιραία, τα σχόλια έπεσαν… βροχή στον «τοίχο» του Ντίνου Καρύδη, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Μη φοβάστε. Όσο έχω την αγάπη σας, θα είμαι όρθιος» έγραψε λακωνικά ο ίδιος, απαντώντας σε έναν διαδικτυακό του φίλο, που εξέφρασε δημόσια την απορία του αν είναι καλά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα Espresso με τον πρωταγωνιστή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ο ίδιος θέλησε να μας εξηγήσει τον λόγο που τον οδήγησε στην παραπάνω δημόσια τοποθέτησή του. «Όπως όλος ο λαός, έτσι κι εγώ βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Καλύτερα να μην σας περιγράψω… Οι συντάξεις έχουν γίνει φιλοδώρημα.

Εγώ, έπειτα από όσα έπαθα στο Σύνταγμα με τα χημικά, χρειάζομαι πολλά φάρμακα και αντιλαμβάνεστε. Όμως η αγάπη του κόσμου μου δίνει δύναμη. Άλλωστε σχεδόν όλος ο λαός στην ίδια κατάσταση είναι…» μας εξομολογήθηκε.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντίνος Καρύδης θίγει δημοσίως τις οικονομικές του δυσκολίες. Και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως επιβιώνει με μια «κουτσουρεμένη σύνταξη». Ωστόσο, σε όλες τις συνεντεύξεις του τονίζει πάντα την οικονομική βοήθεια που λαμβάνει από την κόρη του Σμαράγδα, την οποία επαινεί σε κάθε ευκαιρία και την αποκαλεί «φύλακα άγγελό» του!