Ο Άδωνις δήλωσε «θαυμαστής» του ύφους Χαρδαλιά

Έναν φανατικό υποστηρικτή βρήκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στο πρόσωπο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Ραντάρ, ο Αδ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην αρνητική κριτική που έχει ασκηθεί σε βάρος του κ. Χαρδαλιά για το ύφος του:

«Από τη δουλειά του κ. Τσιόδρα, του κ. Χαρδαλιά και του κ. Κικίλια θα εξαρτηθεί και το οικονομικό μας μέλλον, όχι μόνο η υγεία. Πρέπει να ακούμε τον Χαρδαλιά. Θέλω να εκφράσω δημόσια τον θαυμασμό μου για τον επαγγελματισμό του και τον τρόπο που διαχειρίζεται την κρίση. Δεν είναι τυχαίο ότι εισέπραξε καθολικής κυβερνητικής υποστήριξης».

Να θυμίσουμε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν άφησε αναπάντητες της επικρίσεις που υπήρξαν και από αρκετά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για το πώς χειρίζεται την κατάσταση και το ύφος του στις σχετικές συνεντεύξεις Τύπου, λέγοντας:

«Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά θέλουμε να αποτρέψουμε τον κίνδυνο… Θα είμαστε αδιαπραγμάτευτα δηκτικοί και προειδοποιούμε τους απερίσκεπτους», πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «δεν είναι ζήτημα μαγκιάς για κανέναν και δεν θα κάνω βήμα πίσω… Ευγνωμονούμε τη συντριπτική πλειοψηφία, μαζί τους δίνουμε τη μάχη για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, την ίδια στιγμή θα είμαστε αυστηροί με όσους με τη στάση τους υπονομεύουν την προσπάθεια των πολλών. Δεν θα ανεχθούμε καμία ανεύθυνη στάση. Δεν είναι θέμα μαγκιάς, αλλά ζήτημα ευθύνης, να μην επιτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές».