Ραφτείτε! Αιώνιος εργένης της ελληνικής σόουμπιζ σε τροχιά γάμου!

Στη ζωή του είχε πάντα μακροχρόνιες σχέσεις αλλά αυτές ποτέ δεν κατέληγαν σε γάμο. Κάτι συνέβαινε στο τέλος και εκεί που όλοι πίστευαν πως πάει για γάμο, ερχόταν ο χωρισμός.

Φαίνεται όμως πως για πρώτη φορά ο εν λόγω αιώνιος εργένης σκέφτεται πολύ σοβαρά τον γάμο.

Αιτία είναι η νέα γυναίκα που έχει μπει εδώ και λίγους μήνες στη ζωή του και την άλλαξε ολοκληρωτικά.

Μάλιστα, όταν τη συστήνει σε γνωστούς και φίλους, την αποκαλεί “γυναίκα του”, κάτι που σημαίνει ότι βλέπει πολύ σοβαρά την ευτυχή κατάληξη αυτού του ειδυλλίου.

Ποτέ δεν υπήρξε επιπόλαιος στους δεσμούς του και κάθε ένας από αυτούς κράτησε χρόνια. Όμως, ποτέ δεν ήρθε για αυτούς τους έρωτές του το happy end στα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτό φαίνεται πως θα το καταφέρει η τωρινή σύντροφός του η οποία είναι ό,τι ακριβώς ζητούσε εκείνος για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του.

Ακόμα δεν καταλάβατε για ποιον πρόκειται;

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες, πέρασε μαζί την καραντίνα λόγω κορονοϊού και εκεί κάπου συνειδητοποίησαν και οι δύο πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ο λόγος λοιπόν για τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Η είδηση δεν θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν δεν αφορούσε τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια, αν και είχε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν είχε φτάσει ποτέ στον γάμο.

Τώρα όμως, με τη Βαλεντίνη, όλα άλλαξαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται σε… τροχιά γάμου.

Όσοι τους έχουν δει μαζί λένε πως οι δυο τους ταιριάζουν πολύ.