Τατσόπουλος για Σολωμού – Οικονομόπουλο: Είναι εγκληματικά επιπόλαιο να προσπαθούν να προτρέψουν τον κόσμο να κοινωνήσει

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος παίρνοντας θέση για τα νέα δεδομένα της Θείας Μετάληψης στην εποχή του κορωνοϊού.

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι» ξεκαθάρισε ο ίδιος, ενώ σε σχετική ερώτηση για τη Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Οικονομόπουλο που έχουν δηλώσει δημόσια ότι δεν φοβούνται να κοινωνήσουν, ο γνωστός συγγραφέας ήταν κάθετος: «Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες να προσπαθείς, είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου, είτε για να προτρέψεις κάποιους να κάνουν κάτι τόσο εγκληματικά ανεύθυνο για την Ελλάδα».

Και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι τον καιρό που πήγαινα ως παιδί στην εκκλησία, ήμουν παπαδάκι γα 2-3 χρόνια, ότι εκείνοι οι οποίοι ήθελαν να κοινωνήσουν, δεν το διαφήμιζαν. Ένας άνθρωπος και στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας καλλιτέχνης το κάνει για να διαφημίσει τον εαυτό του σε ένα συγκεκριμένο target group θρησκευόμενων ανθρώπων».