Μαρκέλλα: «Φαντασίωση πολλά που είπε η μικρή» λέει η 33χρονη (video)

Ως «φαντασίωση» περιγράφει κάποιες από τις δηλώσεις της μικρής η 33χρονη που την άρπαξε. Αρνήθηκε τις κατηγορίες που την βαραίνουν και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.Ο δικηγόρος της λέει ότι έπαιζαν και χόρευαν. « Δεν υπάρχει βιασμός, δεν υπάρχει κάκωση» είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά. Όλες οι εξελίξεις.

Στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών αναμένεται να οδηγηθεί η 33χρονη γυναίκα, η οποία μετά την πολύωρη απολογία της στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας, κοντά στο σχολείο της, στην Κάτω Τούμπα.

Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις στην μικρή Μαρκέλλα, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ισχυρίζεται ότι η μικρή την ακολούθησε «οικειοθελώς»

Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της.

Αναφορικά με την προανακριτική της κατάθεση, όπου φέρεται να ομολογεί τις πράξεις της, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιέσεων.

«Δεν υπάρχει βιασμός – Δεν υπάρχει κάκωση» – Έπαιζαν και χόρευαν λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

Για το κινητό και το λαπ-τοπ που της αποδίδεται ότι κατέστρεψε πριν συλληφθεί στην Παραλία Κατερίνης, τόνισε ότι το έκανε επειδή πανικοβλήθηκε μήπως εντοπιστεί, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι έβγαλε μία «σέλφι» με την μαθήτρια την ώρα που «έπαιζαν και χόρευαν».

Στο ίδιο μήκος κύματος μιλώντας στο LiveNews, ήταν και ο δικηγόρος της 33χρονης, Β. Νουλέζας. Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο τόνισε για την 33χρονη ότι «δεν έχει καμία σχέση με ανήλικα παιδιά. Δεν αποδεικνύεται σεξουαλική βία».

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει προσέγγιση ή προτίμηση με ανήλικα παιδιά. Το μοναδικό που ισχύει είναι ότι την έβαλε στο σπίτι, την έβαλε για μπάνιο, της έδωσε ρούχα, έπαιξαν, γέλασαν. Ευτυχώς υπάρχουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής. Δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι το τι ακριβώς συνέβη τις 2-3 μέρες που έμειναν στην κατοικία της κατηγορουμένης», είπε ακόμη ο κ. Νουλέζας.

Συνέχισε τονίζοντας ότι είναι και η ίδια μητέρα ανήλικου παιδιού. “Δεν υπάρχει βιασμός. Δεν υπάρχει κάκωση”

Νωρίτερα, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση, μέτρο κατά του οποίου, όπως δήλωσε ο συνήγορός της, θα προσφύγει εντός των επόμενων ημερών.

Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια -μόλις ολοκληρωθούν- τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το κινητό και το λαπτοπ που κατασχέθηκαν.

Στο μεταξύ, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίας της κατηγορούμενης για να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή της σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Κούγιας: Τι πραγματικά συνέβη με την «πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού»


Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο LIVE NEWS, αναφέρθηκε για την πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού που πρότεινε η υπεράσπιση, αλλά και για την εξέλιξη της υπόθεσης για την οποία ανέφερε πως… «δεν είναι έτσι όπως εμφανίζεται»…