Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού άραξε μπροστά σε ξαπλώστρες και ομπρέλες στην Πιερία

Δεν πίστευαν στα μάτια τους εργαζόμενοι σε beach bar μόλις πήγαν για δουλειά

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι σε beach bar στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας το πρωί της Τρίτης όταν και πήγαν για δουλειά.

Ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού το «Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ L176», είχε δέσει μπροστά στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες στην παραλία.

Όπως είπαν στον Ελεύθερο Τύπο οι εργαζόμενοι στο beach bar στην ευρύτερη περοχή του Λιτοχώρου βρίσκεται σε εξέλιξη στρατιωτική άσκηση. Προσερχόμενοι στο beach bar, είδαν μεγάλη κινητικότητα του Λιμενικού Σώματος, στελέχη του οποίου επιτηρούσαν την παραλία, ενώ το αρματαγωγό ήταν στη θάλασσα σε κοντινή απόσταση.

✅ Distances – Checked ✅ Safety – Checked✅ Experience- Ckecked ✅ Summer – CheckedWelcome to #Gallaria #Pieria #Panteleimon #Greece

Gepostet von Gallaria am Dienstag, 23. Juni 2020

Ξαφνικά, το πλοίο άρχισε να πλέει προς την παραλία, φτάνοντας έως το σημείο όπου σκάει το κύμα. Το συμβάν έγινε νωρίς το πρωί, πριν κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι πελάτες.

Τα στελέχη του Λιμενικού από την ακτή και οι ναύτες πάνω στο πλοίο είχαν για 15 λεπτά της ώρας διάλογο, κάνοντας παράλληλα μετρήσεις. Λίγο αργότερα, το αρματαγωγό αποχώρησε από το σημείο.

Το θέαμα κατέγραψε και το beach bar ποστάροντας φωτογραφίες στο Facebook.

There was no #Photoshop yesterday. Only need for #SummerVibes#Gallaria #Pieria #Panteleimon #Greece

Gepostet von Gallaria am Dienstag, 23. Juni 2020

newsbeast.gr