Δημήτρης Μπέλλος: «Συμπαίκτρια μου στο Masterchef με εκδικήθηκε επειδή δεν δέχτηκα να γίνουμε ζευγάρι!»

Ο Δημήτρης Μπέλλος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Masterchef, λίγο πριν μπούνε στο σπίτι από τις συμπαίκτριές του, τού πρότεινε να παριστάνουν το ζευγάρι ώστε να τους παίζουν τα κανάλια.

Ο πρώην παίκτης του Masterchef, δεν πρόδωσε το όνομά της, ωστόσο ανέφερε πως η ίδια στην συνέχεια τον εκδικήθηκε χαρακτηρίζοντας τον με κοσμητικά επίθετα.

«Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα». Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή.

Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης στο περιοδικό YOUweekly.

Ωστόσο, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, την καρδιά του Δημήτρη Μπέλλου κέρδισε η Μαρία Μπέη, με την οποία εξακολουθούν να είναι ζευγάρι και να κάνουν επαγγελματικά σχέδια.

Δείτε πως το σχολίασαν στο Πρω1νό, όπου δεν έκρυψαν την έκπληξη τους για τα όσα είπε ο παίκτης στην συνέντευξή του: