Απειλές Γεωργιάδη σε δημοσιογράφο: Θα σου κάνω αγωγή για 100.000 Ευρώ (Video)

«Κύριε Παπαδάκη θα του κάνω αγωγή θα ζητάω 100.000 και θα είστε μάρτυρες» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Καλημέρα» Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Δ. Χατζηνικόλας ρώτησε τον υπουργό:

«Ολοκληρώνεται το ερχόμενο φθινόπωρο η έρευνα του FBI για τη Novartis και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί με παραδοχή της Novartis ότι χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς στην Ελλάδα για να μανιπουλάρει τις τιμές των φαρμάκων. Πως γίνεται να γίνονται αυτά στην Αμερική και εδώ να μιλάμε ακόμα για σκευωρία;».

Και πρόσθεσε ότι «από το 2015 υπήρχε η αναφορά για τον Παπασταύρου και ως όφειλε η Εισαγγελέας Διαφθοράς έπρεπε να τη στείλει στην Βουλή δεν έχει σταλεί από το 2015».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν σχολίασε την έρευνα του FBI και υποστήριξε ότι η Novartis του ζητάει συγγνώμη. Ο δημοσιογράφος Δ. Χατζηνικόλας του απάντησε ότι προφανώς δεν θα τον ενέπλεκε η Νovartis, αλλά το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τότε, εξοργισμένος ο Α. Γεωργιάδης απείλησε με αγωγή τον δημοσιογράφο και μέλος της ΕΣΗΕΑ.

«Πάρτε το πίσω του» είπε ο Γεωργιάδης για να απαντήσει ο Δ. Χατζηνικόλας: «Όχι δεν το παίρνω γιατί υπάρχει το έγγραφο. Γιατί να το πάρω πίσω;».

«Κύριε Παπαδάκη θα του κάνω αγωγή θα ζητάω 100.000 και θα είστε μάρτυρες» είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

«Κάντε αγωγή στο FBI» του απάντησε ο δημοσιογράφος που του διάβασε το έγγραφο λίγο αργότερα από το κινητό του.