Συγκινητικό: Δείτε πώς είναι σήμερα το σκελετωμένο αγόρι από την Αφρική!

Το 2016 τον γύρο του διαδικτύου έκανε μια φωτογραφία που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον πλανήτη και έσπευσαν όλοι να προσφέρουν τη δική τους βοήθεια.

Πρόκειται για τη φωτογραφία του σκελετωμένου παιδιού από την Αφρική, η οποία τραβήχτηκε τη στιγμή που η εθελόντρια φιλανθρωπικής οργάνωσης, Anja Ringgren Loven του έδινε νερό όταν το βρήκε να περιπλανιέται.

Η Anja Ringgren Loven εντόπισε τον μικρό τυχαία, όταν οι γονείς του τον εγκατέλειψαν γιατί πίστευαν ότι είναι μάγος! Τότε, ήταν μόλις δύο ετών. Το παιδί κατάφερε να ζήσει από θαύμα τους οχτώ μήνες που ήταν μόνο του. Τρεφόταν με αποφάγια των ντόπιων και όπως είχε γίνει γνωστό έπασχε από υποσπαδία, μια “εγγενή ανωμαλία” λόγω ελλιπούς αναπτυγμένης ουρήθρας.

Η φωτογραφία κινητοποίησε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι πρόσφεραν χρήματα, έτσι ώστε το παιδί να ζήσει ένα καλύτερο αύριο. Η εθελόντρια από τη Δανία, μετά την οικονομική βοήθεια που δέχτηκε για τον μικρό, δημιούργησε ένα κέντρο προστασίας για τα παιδιά που εγκαταλείπονται από τους δικούς τους, εξαιτίας των προλήψεων.

Λίγους μήνες μετά τη συνάντηση του με την Anja Ringgren Loven:

Μαζί με τον σύζυγό της, προσφέρουν στα παιδιά του ιδρύματος στέγαση, φαγητό και εκπαίδευση. Μάλιστα, έδωσαν στον μικρό το όνομα Hope (Ελπίδα) και τον φροντίζουν μαζί με άλλα εγκαταλελειμμένα παιδιά.

Η Anja Ringgren Loven βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους, παρέχοντάς τους όλα όσα έχουν ανάγκη. Τα χρόνια πέρασαν, βρισκόμαστε πια στο 2020 και σας έχουμε φωτογραφίες με το πώς είναι σήμερα. Όπως θα δείτε δεν θυμίζει σε τίποτα το σκελετωμένο αγόρι που έγινε συνώνυμο με την πείνα.
Τις δημοσίευσε η Anja Ringgren Loven στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: