Προσφορά “φωτιά” στα Lidl – Αυτό το τρόφιμο το θέλετε όλοι σήμερα

Προσφορά “φωτιά” στα Lidl με το τρόφιμο που θα θέλετε να φάτε όλοι σήμερα. Και αυτό δεν είναι άλλο από ένα δροσερό παγωτό, το οποίο θα σας δροσίσει και θα σας κάνει να θέλετε να την αγοράσετε τώρα για να το απολαύσετε.

Το παγωτό είναι η πιο δροσερή απόλαυση του καλοκαιριού. Ειδικά μέρες σαν τις σημερινές το χρειάζεστε σίγουρα για να νιώσετε λίγο δροσιά πάνω σας, μιας και έξω έχουμε 40 βαθμούς.

Ωστόσο και στα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν σήμερα μια αδιανόητη προσφορά που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε γιατί είναι σε πολύ βασικό τρόφιμο.

Τα lidl λοιπον έβαλαν προσφορά παγωτό με μόνο 3,23 ευρώ. Ό,τι πρέπει για να τα αγοράσεις και να δροσιστείς.

Αυτή είναι η προσφορά των LIDL με το παγωτό

Πόσο θερμίδες όμως έχει ένα παγωτό;
Μία μπάλα παγωτού αντιστοιχεί σε μισό “κυπελλάκι” και θεωρείται ότι είναι η βασική μονάδα μέτρησης της μερίδας. Μία μπάλα φράουλα έχει 127 θερμίδες. Η ίδια ποσότητα από βανίλια φτάνε μέχρι και τις 137 θερμίδες, ενώ το παγωτό σοκολάτα έχει τις περισσότερες θερμίδες (143).

Οι λεγόμενες “πλούσιες ποικιλίες”, οι οποίες περιέχουν περισσότερη κρέμα γάλακτος, κυμαίνονται από 189 έως 266 θερμίδες για κάθε μπάλα. Οι μαλακές ποικιλίες έχουν επίσης περισσότερες θερμίδες από ό,τι το απλό, με 191 θερμίδες ανά μπάλα.

Η ποσότητα του λίπους κάνει σημαντική διαφορά με τις συνολικές θερμίδες, επειδή τα λίπη έχουν υπερδιπλάσες θερμίδες από τους υδατάνθρακες. Μια μπάλα από παγωτό βανίλια χωρίς λιπαρά έχει μόνο 92 θερμίδες. Η βάση δεδομένων USDA Nutrient αναφέρει ότι το παγωτό χωρίς λιπαρά και χωρίς ζάχαρη έχει 88 θερμίδες για κάθε μπάλα.