Η Τζούλια Νόβα διαψεύδει τις φήμες: «Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι»

Το γνωστό μοντέλο από την Ουκρανία συμβούλευσε μάλιστα τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, επιχειρηματία real estate Γιάννη Μάρκου, να αποφεύγει τις δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους

Στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη, μίλησε η Τζούλια Νόβα, με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου και τις φήμες που την ήθελαν να είναι και πάλι ερωτευμένη με έναν γοητευτικό άνδρα, λάτρη των extreme sports.

«Καμία σχέση. Ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν είμαι με κανέναν. Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι. Παρέα όμως κάνω με κάποιον έτσι όπως τον περιγράφουν. Πολλή παρέα, αλλά είμαστε φίλοι. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε παρέα εδώ και τρεις μήνες. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ σε όλο αυτό που πέρασα και περνάω ακόμα με τον Γιάννη, αλλά είμαστε μόνο φίλοι» ανέφερε το γνωστό μοντέλο, εικάζοντας από πού ξεκίνησαν οι φήμες περί νέας σχέσης: «Κατά την άποψή μου, από τον Γιάννη, γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο ήμασταν με τη συγκεκριμένη παρέα, είχε “φαγωθεί” για το συγκεκριμένο άτομο».

Η ίδια αποκάλυψε πώς είναι πλέον οι σχέσεις της με τον Γιάννη Μάρκου: «Μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήμασταν λίγο περίεργα. Είχε βγάλει πολύ αρνητική αντίδραση. Δεν ήμασταν τόσο καλά. Βέβαια, πριν από τρεις ημέρες βρεθήκαμε, πήγα από το σπίτι για να δω τα σκυλάκια μου, αλλά και να πάρω κάτι πράγματα που ήθελα. Και, ευτυχώς, βλέπω ότι σιγά-σιγά έχει αρχίσει και το παίρνει απόφαση και καταφέραμε έπειτα από τόσο καιρό να μιλήσουμε λίγο πιο ήρεμα και φιλικά».

Μάλιστα η Τζούλια Νόβα συμβούλευσε τον επί 12 χρόνια σύντροφό, επιχειρηματία real estate να αποφεύγει τις δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφορικά με τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους: «Η αλήθεια είναι ότι στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό με τις δηλώσεις του ήταν στον εαυτό του. Αυτή είναι η άποψή μου, γι’ αυτό και όταν πήγα από το σπίτι, του είπα να προσπαθήσει να μη μιλάει. Να κρατήσει κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν κάνει καλό στην εικόνα του».