Ιωάννα Μπέλλα: Έχασε 10 κιλά για να γίνει skinny μοντέλο

Την γνωρίσαμε μέσα από την οντισιόν που έκανε στο GNTM, αλλά και τα αυστηρά σχόλια που άκουσε για τις πλαστικές από την κριτική επιτροπή του show μόδας.

Η όμορφη Ιωάννα Μπέλλα, μπορεί να μην κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM, ωστόσο στην συνέχεια κέρδισε τον τίτλο ομορφιάς Σταρ Ελλάς 2018 και συνεχίζει την καριέρα της στο modeling.

Η Σταρ Ελλάς αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Happy Day και στην Μαρία Αντωνά πως έχει χάσει συνολικά σχεδόν 1ο κιλά. 8 από αυτά μέσα σε ένα μήνα, ρίχνοντας το λίπος της στο 17%, αφού ως μοντέλο χρειαζόταν να είναι λίγο πιο αδύνατη για να μπορέσει να εξελιχθεί στην δουλειά.

“Μέσα σε ένα μήνα έχασα 8 κιλά και κατέβηκα στο 17% λίπος. Σαν άνθρωπος ήμουν οκ, αλλά σα μοντέλο έπρεπε να γίνω πιο skinny”, ανέφερε συγκεκριμένα η Ιωάννα Μπέλλα.

Επιπλέον, ανέφερε πως σχεδίαζε να φύγει στην Αμερική, αλλά η πανδημία ακύρωσε τα σχέδιά της.

“Είχα κανονίσει να φύγω για την Αμερική αλλά ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού.”

Επίσης, η Ιωάννα Μπέλλα αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, λέγοντας: “Ο σύντροφος μου δε ζηλεύει σαν άτομο, έχει αρκετή αυτοπεποίθηση. Μετά τον τίτλο της Σταρ Ελλάς έχω βγάλει κάποια χρήματα. Και στο εξωτερικό έχω βγάλει πολύ καλά χρήματα.

Δε συγκρίνονται τα χρήματα του εξωτερικού με της Ελλάδας, όπως και οι δουλειές. Τώρα θα ανοίξω με τον σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώτατου, κέντρο αισθητικής στην Κύπρο”.

Δείτε την συνέντευξή της: