Ξεσπά η Τάνια Τσανακλίδου: Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ’ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά

Η Τάνια Τσανακλίδου με ανάρτησή της στο Facebook στρέφεται κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα της υποστήριξης των καλλιτεχνών, μουσικών και των ανθρώπων του πολιτισμού, που λόγω του κοροναϊού έχουν βρεθεί άνεργοι.

«Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανομαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη», γράφει η Τάνια Τσανακλίδου, μεταξύ άλλων στην οργισμένη ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Τάνιας Τσανακλίδου:

«Με τις εκάστοτε εξουσίες πότε δεν τα πήγα καλά και πάντοτε κρατούσα αποστάσεις, γι αυτό και δεν θα μπω στη λογική να παρακαλέσω για βοηθήματα και ελεημοσύνες. Ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος οφείλει να μεριμνά για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του κάθε φορά που κινδυνεύει η ζωή μας και η επιβίωση μας, όταν, μάλιστα, το ίδιο το κράτος αναστέλλει όλες τις επαγγελματικες μας δραστηριοτητες. Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνα. Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανομαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Οψόμεθα, κύριοι.», έγραψε η Τάνια Τσανακλίδου.

Με τις εκαστοτε εξουσιες ποτε δεν τα πηγα καλα και παντοτε κρατουσα αποστασεις, γι αυτο και δεν θα μπω στη λογικη να…

Gepostet von Tania Tsanaklidou am Donnerstag, 30. April 2020