Πατέρας 34χρονης: Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας

Η τραγική είδηση ότι μια 34χρονη κοπέλα έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από μια γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Η 34χρονη Ιωάννα νοσηλεύεται στην εντατική με πληροφορίες να λένε ότι έχει χάσει ήδη το ένα της μάτι και κινδυνεύει να χάσει και το άλλο, ενώ έχει εγκαύματα και στα χέρια.

Η Ιωάννα που ήταν η χαρά της ζωής στην παρέα της, είναι ένα ευγενικό και δραστήριο κορίτσι ενώ όπως περιγράφει το στενό της περιβάλλον δεν είχε προστριβές ή κόντρες με κανέναν.

34χρονη Ιωάννα

Ο πατέρας της Ιωάννας ο οποίος μένει στην Αμφιλοχία όπως και όλοι οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

«Είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο , δεν γνωρίζω πολλά ακόμα. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό» λέει στο protothema.gr ο πατέρας της 34χρονης.

Συγκλονισμένοι είναι και οι συγγενείς της 34χρονης γυναίκας στο χωριό της στην Αμφιλοχία όπου αναστατώθηκαν στο άκουσμα της είδησης:

«Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας. Η κοπέλα εργάζεται στην Αθήνα και μένει μόνη της. Έχουμε στεναχωρεθεί με αυτή την τραγική είδηση».

34χρονη Ιωάννα