ΚΙΝΑΛ για Τούνη: «Στο πρόσωπο της είναι όλα τα κορίτσια που έχουν εκβιαστεί»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, εξέφρασε την υποστήριξή του στην Ιωάννα Τούνη, η οποία πρόσφατα μίλησε δημοσίως για τα προσωπικά βίντεο που διέρρευσε πρώην σύντροφος της.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Χρηστίδης με αφορμή την υπόθεση, προτρέπει μεταξύ άλλων γυναίκες που έχουν πέσει θύμα εκβιασμού (porn revenge) να μιλήσουν ανοιχτά και να απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές αλλά και τη δικαιοσύνη, τονίζοντας παράλληλα πως είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί το σχετικό νομικό πλαίσιο.

«Η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν πρόβλημα. […] Η Ιωάννα Τούνη και όλες οι Ιωάννες, οι κοπέλες του κόσμου αυτού, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι όμορφες, να κάνουν σeξ με όποιον ή όποια θέλουν και να αποθανατίζουν με τους συντρόφους τους τις προσωπικές τους στιγμές. Η σeξουαλικότητα είναι χαρά και το όσα κάποιοι φορτώνουν σε κάθε κοπέλα που τολμά να είναι όμορφη και να απολαμβάνει το σeξ, δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά παρέμβαση στη ζωή της. Το να κατηγορείς κάποια ή κάποιον ότι είναι πολύ δραστήρια ερωτικά δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί προσβλητικό σχόλιο», σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

«Μπράβο στην Ιωάννα, την οποία δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι θέλει τεράστια δύναμη να βγεις να μιλήσεις για κάτι τέτοιο. Μπράβο γιατί δείχνει το δρόμο σε κάθε κορίτσι που βασανίζεται, εκβιάζεται, και μένει σε μια ένοχη σιωπή εγκλωβισμένη σε στερεότυπα που είναι ψεύτικα», σημειώνει ο ίδιος.

Υπόθεση J. Touni: Είδα το βίντεο. Η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν…

Gepostet von Παύλος Χρηστίδης am Sonntag, 12. Juli 2020

Η Ιωάννα Τούνη με ένα βίντεο μέσα από το κανάλι της στο Youtube, μίλησε πρόσφατα για το βίντεο, τις δυσκολίες και τον τρόπο το διαχειρίστηκε, στέλνοντας μήνυμα σε κάθε γυναίκα που έχει πέσει θύμα.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….», σημειώνει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lifo.gr