Λάρισα: Μαθήτρια «έσπασε» τα κοντέρ με 19.595 μόρια

Σάρωσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Την…τελειότητα άγγιξε η βαθμολογία μαθήτριας στη Λάρισα στις Πανελλαδικές. Τα 19.595 μόρια «έπιασε» η μαθήτρια του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας Κωνσταντίνα Εμμανουηλίδη (στην κεντρική φωτογραφία), σημειώνοντας μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες σε ολόκληρο το νομό!

Η ίδια αποδίδει την επιτυχία της στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και στο συστηματικό διάβασμα. Πρώτος της στόχος ήταν να περάσει την Ιατρική σχολή Λάρισας, κάτι το οποίο εξασφάλισε.

Υψηλές επιδόσεις πέτυχαν και άλλοι υποψήφιοι σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Σάρωσαν οι υποψήφιοι

Από τους εξεταζόμενους ξεχώρισαν ο Δημήτρης Βολιώτης και η Ζωή Ντακούλα, μαθητές της Κατεύθυνσης Σπουδών Υγείας και Ζωής, καθώς και η Φρίντα Λιούπη στη Θεωρητική Κατεύθυνση. Ο Δημήτρης συγκέντρωσε 19,350 μόρια, η Ζωή 18,750 και η Φρίντα 18,750.

«Είναι μια προσπάθεια χρόνων στην οποία συνέβαλαν η οικογένειά μου και το σχολείο. Δεν είναι αποτέλεσμα μόνο μίας χρονιάς. Την τρίτη χρονιά θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να πετύχεις το στόχο σου», δηλώνει ο Δημήτρης, ο οποίος επιθυμεί να σπουδάσει στην Ιατρική σχολή.

«Πιστεύω πως η επιτυχία μου ήταν αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς από μέρους μου αλλά και της εξαιρετικής καθοδήγησης από τους καθηγητές μου. Αν και η φετινή χρονιά είχε κάποιες ιδιαιτερότητες όσοι κατάφεραν να συγκεντρωθούν στο στόχο τους ανταμείφθηκαν με αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαίρω όλους τους συμμαθητές μου για τις επιτυχίες τους και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία», δηλώνει η Ζωή τονίζοντας πως θέλει να σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή.

Από την πλευρά της η Φρίντα Λιούπη επιθυμεί να σπουδάσει στη Νομική Σχολή.

(Από αριστερά προς δεξιά: η Ζωή, ο Δημήτηρς και η Φρίντα)