Κρυφός γάμος στο Κιλκίς για τη Φαίη Σκορδά με την ευχή του… Λιάγκα; Η φωτογραφία με το μονόπετρο που άναψε φωτιές…

Πολλοί της χρεώνουν πως εκθέτει πια την προσωπική της ζωή (κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν) σε μια προσπάθεια να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που τελευταία δεν δείχνουν να την προτιμούν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να καταγράφει χαμηλές συγκριτικά τηλεθεάσεις.

Ακόμη κι αν δεν ισχύει αυτό, είναι, είναι αλήθεια πως η Φαίη Σκορδά, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, έχει αρχίσει να μιλά για την προσωπική της ζωή είτε με λόγια είτε με εικόνες.

Έτσι, μια ανάρτησή της πυροδότησε φήμες πως ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα καθώς η φωτογραφία που ανέβασε την δείχνει να φορά ένα μονόπετρο που προκάλεσε πολλά σχόλια και ευχές τύπου «να ζήσετε». Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως η Φαίη δεν θα δημοσιοποιούσε τον έρωτά της με τον Ηλιόπουλο αν δεν ήταν σοβαρός και δεν είχε προοπτικές.

Άλλοι υποστηρίζουν πως η παρουσιάστρια έχει ήδη δρομολογήσει έναν μυστικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς και μάλιστα έχει πάρει και την… ευχή του πρώην συζύγου και πατέρα των παιδιών της Γιώργου Λιάγκα. Για να δούμε…

Δες την ανάρτηση που άναψε φωτιές: