Ιωάννα Τούνη: «Είχε καταρρεύσει, έκλαιγε για το ροζ βίντεο»

Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε για την περίοδο που συνεργαζόταν με την Ιωάννα Τούνη στο My Style Rocks

Ο Χάρης Χριστόπουλος συνεργαζόταν με την Ιωάννα Τούνη, όταν και οι δύο συμμετείχαν στο My Style Rocks. Εκείνος από τη θέση του κριτή και εκείνη από τη θέση της διαγωνιζόμενης. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε, σήμερα, για την ψυχολογία της Ιωάννας Τούνη στα γυρίσματα του ριάλιτι και αποκάλυψε ότι δύο φορές είχε καταρρεύσει εξαιτίας της διαρροής του «ροζ βίντεο».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να ρωτήσει τον Χάρη Χριστόπουλο εάν η influencer τότε περνούσε δύσκολα. «Εσύ που την ξέρεις Χάρη, ήξερες ότι περνάει δύσκολα; Γιατί είπε ότι από την περίοδο του My Style Rocks, ενώ όλοι έβλεπαν ένα κορίτσι πολύ λαμπερό, εκείνη στα παρασκήνια έκλαιγε γιατί μόλις είχαν πρωτοδιαρρεύσει αυτές οι προσωπικές της στιγμές. Ήταν κάτι που το ξέρατε αυτό;» τον ρώτησε στο Happy Day.

Τότε, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη είχε καταρρεύσει δύο φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: «Aυτό είναι αλήθεια! Εγώ δεν έχω δει το βίντεο, αλλά κυκλοφορούσε μέσα στα παρασκήνια. Και μία-δύο φορές είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε, όντως».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: