Το AirBnB ζητά από ταξιδιώτες να κάνουν δωρεές στους ιδιοκτήτες

Ήταν μια στιγμή παραφροσύνης μάλλον για τη πλατφόρμα ενοικίασης καθώς κάθε άλλη εξήγηση δεν θα μπορούσε να είναι λογική.

Ενοικιαστές-entepreneurs ρώτησαν την μαμά εταιρία αν θα μπορούσαν να παίξουν μπάλα με δωρεές από πελάτες(μιας και δεν βγαίνουν μάνα μου λόγβ πανδημίας) και η πλατφόρμα αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους στέλνοντας email σε εκείνους που έχουν ενοικιάσει στο παρελθόν τα σπίτια αλλά και σε μελλοντικούς ταξιδιώτες.

Το mail έγραφε τα εξής:

«Όπως όλοι μας, οι οικοδεσπότες της Airbnb επηρεάζονται από την covid-19 και πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να καλωσορίσουν τους επισκέπτες. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο – ακόμα και με μικρούς τρόπους. Σήμερα, παρουσιάζουμε έναν νέο τρόπο σύνδεσης με τους αγαπημένους σας οικοδεσπότες. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες κάρτες ευγένειας που διευκολύνουν την αποστολή μηνύματος εκτίμησης ή ενθάρρυνσης, με την επιλογή να προσθέσετε μια συνεισφορά. Ελπίζουμε ότι αυτές οι κάρτες θα κάνουν τους οικοδεσπότες να χαμογελούν και να σας φέρουν λίγη χαρά».

Φυσικά, κανείς δε ψήθηκε.