Προσπάθησε να κάψει την ανάπηρη σύζυγό του, επειδή δεν πήρε επίδομα για κορονοϊό

Την περιέλουσε με βενζίνη αλλά δεν μπορούσε να ανάψει τον αναπτήρα του

Ένας άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορείται από την αστυνομία ότι επειδή δεν έλαβε ένα έκτακτο βοήθημα για τον κορονοϊό, αποπειράθηκε σε κατάσταση οργής να κάψει την ανάπηρη σύζυγό του.

Όπως αναφέρει η New York Post, το περιστατικό με τον άνδρα που δεν κρίθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει το επίδομα, σημειώθηκε στην πολιτεία Νέο Μεξικό των ΗΠΑ.

Ο Joe Macias συνελήφθη την περασμένη τετάρτη μετά από έντονο τσακωμό με τη γυναίκα του, κατά τον οποίο φέρεται να την περιέλουσε με βενζίνη.

Η γυναίκα ανέφερε στην αστυνομία ότι ο Macias επέστρεψε στο σπίτι με 4 μπουκάλια μπύρας και ήταν «αναστατωμένος επειδή δεν θα έπαιρνε το επίδομα».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος έριξε βενζίνη στη σύζυγό του και στο λυώμενο σπίτι τους.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι στη συνέχεια ο Macias έβγαλε ένα τσιγάρο και προσπάθησε να το ανάψει αρκετές φορές, αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ο αναπτήρας ήταν υγρός.

Ο άνδρας εντοπίστηκε να περπατάει στον δρόμο αργότερα, με τα ρούχα του μούσκεμα από βενζίνη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το θύμα με τα μαλλιά γεμάτα από το εύφλεκτο υγρό να κείτεται στο πάτωμα.

Ο Macias κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.