Τούρκοι προσευχήθηκαν για να σταματήσει η άνοδος του δολαρίου

Οι κάτοικοι της Σιλιφκε αυτή τη φορά δεν προσευχήθηκαν για βροχή αλλά στο χωριό Τσαμλιμπελ της Σιλιφκε, προσευχήθηκαν για το δολάριο, προσευχόμενοι να σταματήσει η άνοδος του δολαρίου.

Ο Μεχμέτ Αλή Οζτζάν-πρόεδρος του Συνεταιρισμού Άρδευσης και Γεωργικής Ανάπτυξης, ανέφερε πως ¨Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο υποστηρίζουμε την κυβέρνηση και το κράτος και πρόσθεσε πως “Ζητάμε να πέσει το δολάριο και στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνησή μας, για την προστασία της Τουρκίας μας από τις ξένες δυνάμεις”.

Μετά από την άνοδο του δολαρίου τις τελευταίες μέρες μία ομάδα πολιτών κατοίκων του χωριού Τσαμλιμπέλ, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού και προσευχήθηκαν για να σταματήσει η άνοδος του δολαρίου. Οι πολίτες μετέβησαν αρχικά στο τζαμί του χωριού όπου προσευχήθηκαν. Αργότερα βγήκαν από το τζαμί και πήγαν στην πλατεία του χωριού. Εκεί με προτεταμένα τα χέρια τους οι πολίτες προσευχήθηκαν να πέσει το δολλάριο.

3/8/2020

Σχ. : Ως τώρα πάντως δεν φαίνεται να εισακούστηκε και πολύ η προσευχή τους…

https://www.haberturk.com/mersin-haberleri/62775676-silifkeliler-bu-sefer-yagmur-duasina-degil-dolar-duasina-ciktisilifkenin-camlibel-koyunde

Πηγή: tourkikanea.gr