Κατρακύλα: Αστειάκια από τον Ψαριανό «πάνω» στο θάνατο του Β. Μάγγου

Δεν πάει πιο κάτω η περίπτωση του υποψήφιου βουλευτή με την ΝΔ, Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος έκανε μια αισχρή ανάρτηση στο twitter σχετικά με τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου.

Ο πρώην βουλευτής με την τοποθέτησή του ουσιαστικά ειρωνεύεται τη θέση της οικογένειας, ότι ο ψυχολογικός αντίκτυπος της βίας που υπέστη το παιδί τους έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της κατάστασής του.

Ο Ψαριανός χωρίς καν να υπολογίσει τον πόνο και το δράμα των συγγενών και των φίλων του 27χρονου, αρχικά προχώρησε στις συνήθεις συγκρίσεις-τσουβαλιάσματα με τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν κατά το γνωστό “για τους νεκρούς της Μαρφίν δε λέτε τίποτα”.

Η κατρακύλα όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια θέλοντας να σχολιάσει τη χρονική απόσταση που μεσολάβησε από τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του Βαγγέλη Μάγγου, προχώρησε σε μια “ξεκαρδιστική” ανάρτηση (ο ίδιος την συνόδευσε με φατσούλες με γέλια», στην οποία σημειώνει: “Πέθανε ο πατέρας φίλου. Ο θάνατός του οφείλεται στα χημικά που είχαν ρίξει στη διαδήλωση των συνταξιούχων τον Οκτώβριο του 16 επί κυβερνήσεως τΣυριζα”.