Καταγγελία: Περιπολικό παραβίασε στοπ και παρέσυρε μοτοσυκλετιστή στη Νίκαια

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε αναγνώστης για τροχαίο που σημειώθηκε μεταξύ περιπολικού οχήματος χωρίς σειρήνα και δίκυκλου στη συμβολή των οδών Καραολή και Λαοδικείας στη Νίκαια.

Όπως επισημαίνει ο αναγνώστης, «το περιπολικό τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς καν σειρήνα ανοιχτή, ανεβαίνοντας την οδό Καραολή, περνάει κεντρικό και επικίνδυνο STOP κάθετα της Λαοδικείας παρασέρνοντας νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, στέλνοντάς τον ένα ολόκληρο στενό μακρυά από το όχημά του».

Ο αναγνώστης, συνεχίζει καταγγέλλοντας ότι: «αμέσως πάνω από 50 αστυνομικοί μαζεύτηκαν στο σημείο, απομακρύνοντας τον κόσμο που έτρεξε να βοηθήσει θέλοντας να κρύψουν το συμβάν. Η τύχη του νεαρού άγνωστη. Κανείς δεν έδωσε εξηγήσεις παρά μόνο προσπάθησαν να καλύψουν τον οδηγό του περιπολικού και να μας εμποδίσουν να βγάλουμε φωτογραφίες».

Το τροχαίο, επιβεβαιώνεται από το γραφείο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιος από τους δύο οδηγούς έχει την υπαιτιότητα.

Σε επικοινωνία με το αρχείο του ΕΚΑΒ, ενημερωθήκαμε ότι ο νεαρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έχοντας βαριές κακώσεις στα πόδια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε εδώ το ποστ του αυτόπτη μάρτυρα καθώς και τις φωτογραφίες που τράβηξε

[dytikesmaties.gr]