Αννα Βίσση: “Εκαψε καρδιές” με την εμφάνισή της στο Mega- Χαμός στα social media

Δεν την λένε τυχαία την απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

Τεράστια επιτυχία είχε χθες βράδυ η εμφάνιση της Αννας Βίσση στο Mega και αυτό φαίνεται και από τον χαμό που γίνεται από το βράδυ, μέχρι και σήμερα στα social media. Η εμφάνιση της Ελληνίδας τραγουδίστριας με τους χιλιάδες θαυμαστές είχε μεγάλη τηλεθέαση και καθήλωσε τους τηλεθεατές που παραμένουν σπίτι.

Το σώου είχε απ΄ όλα και προσέφερε ωραίο θέαμα, νοσταλγία, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις.

Χιλιάδες χρήστες των social media ανήρτησαν μηνύματα χαράς και ενθουσιασμού, λίγη ώρα μετά την έναρξη του σώου με το #SpitiMeTinAnna να γίνεται αμέσως το πρώτο trend στην Ελλάδα.


Η Αννα Βίσση μας δείχνει μία φωτογραφία της με μαθητική ποδιά!
Δεν είναι τυχαίο ότι πάνω από 15,5 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το hastag #menoumespitimetinanna, πάνω από 3,500 για το hastag #βισση και πάνω από 3,700 για το hastag #αννα.

Η επιλογή ήταν και μια μεγάλη επιτυχία για το Mega που φρόντισε να προσφέρει στους τηλεθεατές για το βράδυ της Πρωτομαγιάς ένα ωραίο σώου από τα παλιά…
“Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση”, ήταν τα πρώτα λόγια της Άννας Βίσση, τονίζοντας: “Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς, ας θυμηθούμε, ας τραγουδήσουμε, ας ερωτευθούμε και ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε”.

Μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν: