Συγκλονίζουν οι νοσηλευτές: Δεν είμαστε ζητιάνοι, Θέλουμε μάσκες

Με μια συγκλονιστική φωτογραφία, οι νοσηλευτές στη Β΄ΜΕΘ στέλνουν μήνυμα: Θέλουμε μάσκες, Δεν είμαστε ζητιάνοι, είμαστε οι ήρωες που χειροκροτάτε.

Δραματική παραμένει η κατάσταση στη Β’ ΜΕΘ του Γ.Π.Ν. Θεσσαλονίκης Παπανικολάου, όπου η έλλειψη μασκών δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τις ήδη επιβαρυμένες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται γιατροί και νοσηλευτές στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η έκκληση του εντατικολόγου για μάσκες, έφερε στο φως την τραγική κατάσταση που επικρατεί. Παρά την αίσθηση που δημιούργησε η έκκληση και τις διαβεβαιώσεις ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί, η κατάσταση φαίνεται πως χειροτερεύει. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που στη ΜΕΘ υπάρχουν 8 διασωληνωμένοι, η μονάδα δανείζεται μάσκες από το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Με μια συγκλονιστική φωτογραφία, οι νοσηλευτές στη Β΄ΜΕΘ στέλνουν μήνυμα: «Θέλουμε μάσκες, Δεν είμαστε ζητιάνοι, είμαστε οι ήρωες που χειροκροτάτε».

Οι νοσηλευτές δουλεύουν στα όριά τους προσπαθώντας να κάνουν οικονομία στα υλικά και παραμένοντας στη μονάδα όσο αντέχουν οι δυνάμες τους.