Πολίτες καταγγέλουν τα κανάλια για ψεύτικα πλάνα στην παραλία Θεσσαλονίκης

Προχτές είδαμε διάφορα πλάνα στα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλά και ακόμα περισσότερα άρθρα που εμφάνιζαν την παραλία Θεσσαλονίκης γεμάτη από κόσμο. Πόσο όμως είναι αυτό αλήθεια;

Την απάντηση δίνει ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πρώτο video ο πολίτης εξηγεί πόσο fake είναι τα πλάνα. Μάλιστα το κορυφαίο σε αυτό είναι ο ποδηλάτης που σκάει τερματισμένος για να βουτήξει στη θάλασσα.

Gepostet von Nikoli Liantin am Dienstag, 31. März 2020

Στο δεύτερο βίντεο ακροατής καταγγέλει ότι δείχνουν τον ίδιο μέσα τα πλάνα, ενώ έχει να βγει από το σπίτι 10 μέρες. Μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανυσηχήσει η κόρη του που διαμένει στην Αμερική και να το ψάχνει για να τον κράξει.

Καταγγελία ΣΟΚ !Τα κανάλια με ψευδείς εικόνες(δεν είναι η πρώτη φορά) λένε ότι η παραλία Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη από κόσμο!Βάζουν παλαιότερα ρεπορτάζ !ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΡ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Gepostet von Focus FM 103.6 am Dienstag, 31. März 2020

Εκτός από τη μαρτυρία του ανθρώπου από τη Νεάπολη, υπήρξε άλλος πολίτης της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατέγραψε με την κάμερα του ποδηλάτου πραγματικά την κίνηση το απόγευμα της Δευτέρας με ακρίβεια λεπτών και ανάρτησε το video. Όπως φαίνεται η κίνηση είναι φυσιολογική, ο κόσμος ελάχιστος και οι αποστάσεις ασφαλείας τηρούνται κανονικά από τους πολίτες, που βρίσκονται σε ανοιχτό χώρο.