Έκανε 40 πλαστικές για να μοιάσει στην Kylie Jenner αλλά δεν τα κατάφερε

Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν την δικαίωσε

Μια 23χρονη κοπέλα από το μακρινό Ντένβερ του Κολοράντο που είχε ένα όνειρο. Ποιό; Να μοιάσει στην Kylie Jenner. Μέχρι σήμερα έχει ξοδέψει περίπου 75.000 δολάρια προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό της.

Και τι δεν έκανε. Έφτιαξε τη μύτη της, μεγάλωσε το στήθος της, έβαλε φίλερς στα χείλη της, έκανε Botox, ενώ είπε στη Metro ότι σκοπεύει να κρατήσει τα αρσενικά γεννητικά της όργανα και ότι δεν θέλει σώνει και καλά να μπει σε κάποιο κουτάκι.

Η Kyleigh έχει απαθανατίσει αυτό το ταξίδι της στο Instagram ως TheOnlyKingKylie, και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δει κάποιος την αλλαγή της.

Στην Daily Mail είπε ότι ξεκίνησε να γεμίζει τα χείλη της πριν από τρία χρόνια και έκτοτε το ξανακάνει κάθε τρεις μήνες.

“Έχω περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τελειοποιώντας τη μετάβασή μου στην όμορφη γυναίκα που πάντα ήξερα ότι ήμουν. Η Kylie Jenner ήταν πάντα ο απώτερος στόχος μου και έμπνευση. Όπως αυτή, έτσι κι εγώ δεν γεννήθηκα όμορφη, αλλά έχτισα την ομορφιά μου. Είναι απίθανη, μεταμορφώθηκε από ασχημόπαπο, στη γυναίκα που θα ήθελε η καθεμία να είναι – και που κάθε άντρας θα ήθελε να κοιμηθεί μαζί της.

Ταυτίστηκα πολύ. Πίστευα πάντα ότι δεν ήμουν καθόλου ελκυστική, ότι ήμουν άσχημη. Με την αλλαγή, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δείχνω ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Στράφηκα στα φίλερς σε μια προσπάθεια να αλλάξω προς το καλύτερο. Στην αρχή το έκανα στα χείλη μου για δύο χρόνια, μέχρι να γίνουν τεράστια.

Είναι αστείο να φοβούνται τόσο πολύ οι άνθρωποι να μοιραστούν την εμπειρία τους. Εγώ νιώθω ωραία που το βγάζω προς τα έξω. Ίσως είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης;” είπε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

#LevelUp

A post shared by 👑King Kyleigh👑 (Kyleigh Potts) (@theonlykingkyleigh) on

Πηγή: pink.gr