Επίθεση Άδωνι σε δημοσιογράφο. Του έκανε ερώτηση για τη σύμβουλο του Βρούτση

«Λάσπη πετάτε εσείς. Επαγγελματίας λασπολόγος» απάντησε ο Γ. Στρατάκης και οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Γεωργιάδη να ζητά προστασία αφού πρώτα πέταξε την μπάλα στην εξέδρα και δεν απάντησε στην ερώτηση για την σύμβουλο του Γ. Βρούτση

Πάγια τακτικη της Ν.Δ. η φίμωση των δημοσιογράφων ακόμα και στα πάνελ που δεν φιλοξενείται η γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή των άλλων κομμάτων και έχουν αποκλειστικό προνόμιο τους τους ατέρμονους μονολόγους χωρίς αντίλογο.

Η αντίληψη για τον δημοκρατικό διάλογο που τους διακρίνει είναι χαρακτηριστική ειδικά την τελευταία περίοδο της πανδημίας που τα κανάλια φιλοξενούν σχεδόν αποκλειστικά τις απόψεις των κυβερνητικών υπουργών.

Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Θέλουν να μην έχουν τον παραμικρό διάλογο και δεν δέχονται ενοχλητικές και δύσκολες ερωτήσεις αναιρώντας στην πράξη την ουσία της ενημέρωσης και το ρόλο των δημοσιογράφων που είναι η κριτική.

Ο Γεωργιάδης διαχώρισε σήμερα την καλή κριτική του Παπαδάκη από την κακόπιστη της αντιπολίτευσης ωστόσο λίγο μετά επιτέθηκε στον Γ. Στρατάκη τον φιλοξενούμενο δημοσιογράφο στο πάνελ κατηγορώντας τον για λασπολόγο επειδή του έθεσε ερώτηση.

Μόλις χθες ο Παπαδάκης επειδή διατύπωσε ερώτηση για τα voucher στον Μακ. Λαζαρίδη δέχθηκε την βολή από αυτόν ότι συμμετέχει στην σπέκουλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού έπλεξε το εγκώμιο του Γ. Βρούτση ο Γεωργιάδης πρόσθεσε:

Τι είναι ποιο σημαντικό ή «λάσπη του Στρατάκη» ή το έργο του Βρούτση με το “ΗΛΙΟΣ”…

«Λάσπη πετάτε εσείς. Επαγγελματίας λασπολόγος» του απάντησε ο δημοσιογράφος και οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Γεωργιάδη να ζητά προστασία!

“Η φιμώνεται ή κατηγορείται τους δημοσιογράφους” πρόσθεσε ο Γ. Στρατάκης και ίσα που ακούστηκε από τις φωνές του αντιπροέδρου που ζητούσε προστασία….

Η ερώτηση που αρνείται η Ν.Δ. να απαντήσει… στηρίζοντας απόλυτα τον Γ. Βρούτση

Πηγή: avgi.gr