Είναι επίσημο! Στο GNTM 3 θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια! Δείτε το trailer!

Το Greece’s Next Top Model θα επιστρέψει μέσω του Star για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο με μεγάλες αλλαγές!

Η κριτική επιτροπή θα είναι ανανεωμένη, καθώς όπως έγινε γνωστό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι και στη θέση της αναμένεται να δούμε την Δούκισσα Νομικού ή τη Ροζάνα Γεωργίου.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή! Λίγα λεπτά πριν κυκλοφόρησε στα social media το trailer για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι και μέσω αυτού αποκαλύφθηκε πως έρχεται το GNTM Boys & Girls!

Στο GNTM 3 θα διαγωνιστούν αγόρια και κορίτσια που θέλουν να διαπρέψουν στον χώρο της μόδας! “Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;”, αναφέρεται στη λεζάντα του trailer που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του GNTM στο Instagram.

Δείτε το trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής: