Η πιο αισιόδοξη φωτογραφία της ημέρας! Η στιγμή της αποσωλήνωσης ασθενούς με κοροναϊό με τους γιατρούς περιχαρείς

Είναι μάλλον η καλύτερη και πιο αισιόδοξη φωτογραφία της ημέρας και όχι μόνο, η στιγμή της αποσωλήνωσης ασθενούς με κοροναϊό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας κερδίσει τη «μάχη» με τη φονική νόσο.

Πρόκειται για ασθενή που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, με τους γιατρούς και νοσηλευτές περιχαρείς δίπλα στον ασθενή. Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο οποίος τη συνόδευε με ένα συγκινητικό κείμενο:

«Είναι η ώρα της αποσωλήνωσης του πρώτου μας ασθενούς με κορωνοϊό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας! Μια φωτογραφία γεμάτη ζωή, χαμόγελο, ελπίδα! Όταν έχουμε τέτοια ομάδα ιατρών και νοσηλευτών, δε χάνουμε με τίποτα!👊✌️Μιχάλη, Αναστασία, Ιλόνα, Αρετή, Καίτη, Σοφία, Παναγιώτη, Σοφία, Αλεξάνδρα, Μαρία, Γεωργία, Ειρήνη, Γιώργο, Δημήτρη, Ρία, Χρήστο και Αλέκα σας ευχαριστώ για όλα! Σας ευχαριστούμε για όλα από καρδιάς!».

Είναι η ώρα της αποσωλήνωσης του πρώτου μας ασθενούς με κορωνοϊό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας! Μια φωτογραφία…

Gepostet von Αιμίλιος Βουγιουκλάκης am Mittwoch, 8. April 2020