Η σεξιστική περιγραφή στην Τατιάνα για την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Η Γ. Δημητρακοπούλου γράφει στο enimerosi24.gr ένα σημείωμα-κόλαφο με τίτλο “Έλεος”:

Στα σοβαρά τώρα; Το situation είναι να το κάνεις hear και πάλι να μην το πιστεύεις! Διαβάστε εδώ ατάκες που μπουμπούνισαν στην εκπομπή της Τατιάνας για την 34χρονη που της έριξαν το βιτριόλι:

“Μία γυναίκα με καλοσχηματισμένο κορμί, που ήξερε καλά να το αναδεικνύει με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, λάτρευε τις ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ όπως βλέπετε την ημέρα της επίθεσης είχε επιλέξει ένα στενό κρεμ παντελόνι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα στενό λευκό τοπ από το οποίο διαγράφονταν οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της. Οι στυλιστικές της επιλογές προκαλούσαν το θαυμασμό αλλά και συχνά τις ζήλιες στον εργασιακό της χώρο…”

Και επαναλαμβάνουμε, στα σοβαρά τώρα; Είναι δυνατόν; Είναι να σου σηκώνεται η τρίχα… Ο σeξισμός έχει ριζώσει τόσο στους εγκεφάλους;! Ακούνε τι λένε; Κάνουν understood τι αμολάνε; Ελεος! Και η presenter και ο journalist και τα σκαμπό κει μέσα που δεν αντέδρασαν!

Βέβαια να πούμε ότι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου”, στον ΣΚΑΪ, παρουσιάστηκε την Κυριακή 24 Μαΐου ένα πλήρες ρεπορτάζ γύρω από το περιστατικό με συνεντεύξεις και τοποθετήσεις ειδικών, συναδέλφων και συγγενών του θύματος.

Δείτε το video της χθεσινής εκπομπής με ολόκληρο το ρεπορτάζ: