Ακρίτα προς Μητσοτάκη: Εμείς δεν ξέρουμε καμιά Νικολάου… αν πεθάνει ο Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας!

«Κύριε Πρωθυπουργέ εμείς δεν ξέρουμε καμία Σοφία Νικολάου, εσείς βάλατε αυτό (σ.σ.το) πράμα – γιατί άνθρωπος δεν είναι – σε αυτή τη θέση. Αν πεθάνει ο Βασιλης Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας!»

Με αυτή την ανάρτηση στο facebook η Έλενα Ακρίτα επιρρίπτει στον Κ. Μητσοτάκη όλη την ευθύνη για κάθε δραματική εξέλιξη στην απεργία πείνας και δίψας που ξεκίνησε ο Β. Δημάκης διεκδικώντας ίσα δικαιώματα και ίση μεταχείριση ως κρατούμενος από τις ελληνικές Αρχές.

Μάλιστα έχει ποστάρει και την αφίσα της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας μπροστά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Κύριε Πρωθυπουργέ Εμείς δεν ξέρουμε καμία Σοφία Νικολάου, εσείς βάλατε αυτό πράμα – γιατί άνθρωπος δεν είναι – σε αυτή τη θέση. Αν πεθάνει ο Βασιλης Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας! #VDimakis #Βασίλης_Δημάκης

Gepostet von Elena Akrita am Montag, 25. Mai 2020

Λίγο νωρίτερα, η Ελ. Ακρίτα είχε γράψει και το ακόλουθο post σχετικά με την Σοφία Νικολάου που είναι Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, έχοντας διαδραματίσει τον πιο αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης για συνέχιση των σπουδών του Β. Δημάκη.

«Θελουμε τον Βασίλη Δημάκη στο πανεπιστήμιο και τη Σοφία Νικολάου σπίτι της»

Θελουμε τον Βασίλη Δημάκη στο πανεπιστήμιο και τη Σοφία Νικολάου σπίτι της #Βασίλης_Δημάκης #VDimakis #μετονΒασίλη

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 24. Mai 2020

Να θυμίσουμε ότι σάλος ξέσπασε μετά από το τουίτ της Σ. Νικολάου η οποία απαντώντας σε τουίτ της Ρένας Δούρου σχετικά με την υπόθεση Δημάκη, έγραψε:

«Το να σου κουνάνε το δάχτυλο για δήθεν άσκηση πολιτικής στην περίπτωση Δημάκη με εμμονές και φανατισμό, άνθρωποι που έκαναν σημαία την ιδεοληψία, είναι τουλάχιστον αστείο. Μόνη απάντηση, η νομιμότητα. Γιατί στις δικές μας βάρδιες… δεν θέλουμε “στραβές”»