Κορωνοϊός: Σκότωσε τους γονείς της κοπέλας του γιατί ήθελαν αυστηρή καραντίνα

Ο 18χρονος Khari Sanford εκτέλεσε τους γονείς της κοπέλας του επειδή διαφώνησαν για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω κορονοϊού.

O Σάνφορντ σκότωσε την Μπεθ Πότερ και τον Ρόμπιν Κάρε στο Ουισκόνσιν στις 31 Μαρτίου. Και οι δύο βρέθηκαν με σφαίρες στο κεφάλι και οι Αρχές έκαναν λόγο για «υπολογισμένη και βάρβαρη εκτέλεση».

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, όπως αναφέρει το Reader.gr οι γονείς της κοπέλας τηρούσαν στο σπίτι τους αυστηρή καραντίνα λόγω κορονοϊού γιατί ανήκαν και οι δύο σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Όμως η κόρη τους και ο Σάνφορντ φέρεται να αγνοούσαν τους κανόνες και έτσι τους ζήτησαν να μεταφερθούν σε ένα διπλανό σπίτι. Κατά τη μετακόμιση η κόρη διαφώνησε με τη μητέρα της και μετά οι γονείς της κοπέλας βρέθηκαν νεκροί.

Ένας συμμαθητής φέρεται επίσης να άκουσε τον Σάνφορντ και την κοπέλα του να συζητούν πώς θα έβγαζαν χρήματα και η κόρη των θυμάτων φέρεται να είπε στον Σάνφορντ ότι οι γονείς της είχαν «βουνά από χρήματα» και θα γίνονταν πλούσιοι.

Μετά τη δολοφονία, ο Σάνφορντ μίλησε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο και παραδέχτηκε ότι χτύπησε τους γονείς της φίλης του.