Συνωστισμός και πάλι στα ΚΤΕΛ για τα δέματα από την επαρχία

Εικόνες συνωστισμού στα ΚΤΕΛ Κηφισού, καθώς πλήθος κόσμου πήγε να παραλάβει τα δέματα – Οι αποθηκευτικοί χώροι των λεωφορείων έχουν γεμίσει ασφυκτικά

Οι χθεσινές εικόνες που κατέγραψε ο φακός του protothema στον σταθμό των ΚΤΕΛ Λιοσίων επαναλήφθηκαν σήμερα στον σταθμό των ΚΤΕΛ Κηφισού καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να παραλάβει δέματα από την επαρχία.

Τα λεωφορεία από την Τρίπολη και την Κόρινθο αφίχθησαν στις 17.30 περίπου με γεμάτους ασφυκτικά τους αποθηκευτικούς χώρους.

Μόλις οι οδηγοί έσβησαν τις μηχανές και κατέβηκαν από τα οχήματα τους, ο συγκεντρωμένος κόσμος έτρεξε να εξυπηρετηθεί με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός.

Λόγω των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, πολύς κόσμος αναγκάζεται να παραμείνει στα μεγάλα αστικά κέντρα τις ημέρες του Πάσχα.

Ως εκ τούτου, το αρνί που σκόπευαν να απολαύσουν στον τόπο καταγωγής, έρχεται συσκευασμένο σε δέμα με το λεωφορείο. Στους σταθμούς, κόσμος περιμένει να παραλάβει το δέμα του, αγνοώντας τους στοιχειώδεις κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο κόσμος περιμένει το λεωφορείο μην τηρώντας τις αποστάσεις που πρέπει.