Δίκη Τοπαλούδη: Συγκλόνισε η μητέρα της – «Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου»

Είναι η στιγμή που η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη ξεσπάει, μόλις ακούει τον συνήγορο του Ροδίτη κατηγορούμενου να ζητάει την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Είναι μια εικόνα που θα μας στοιχειώνει για πάντα. Είναι μια εικόνα που μας φέρνει δάκρυα και μας γεμίζει οργή. Είναι μια εικόνα που δεν πρέπει να ξεχάσουμε.

Και έχουμε χρέος, απέναντι στις γυναίκες, τα κορίτσια και τα παιδιά αυτού του τόπου, να μην αφήσουμε να συμβούν ξανά τέτοια εγκλήματα.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε τη στιγμή που αγόρευε στο δικαστήριο ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη ζητώντας την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας αναφέροντας πως μακάρι η Ελένη να βρίσκονταν στη ζωή.

«Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου. Η μητέρα αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας κλαίγοντας με τον ακροατήριο να την χειροκροτεί. Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα που φωνάζουν συνθήματα υπέρ της μνήμης της αδικοχαμένης κοπέλας», είπε η κα Κούλα Τοπαλούδη.

Όταν βγήκε υποβασταζόμενη από την αίθουσα ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων.