Σκόπελος: Ζητούν 3.000 ευρώ από τον σύζυγο της γυναίκας που χτυπήθηκε από κεραυνό για νεκροτομή!

Η άτυχη 53χρονη στη Σκόπελο, άφησε την τελευταία πνοή της μπροστά στον άνδρα της, χτυπημένη από τον κεραυνό, την ώρα της καταιγίδας.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κακό έγινε μετά το μεσημέρι και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε αγροτική περιοχή του νησιού, πολύ κοντά στη Χώρα Σκοπέλου. Μέσα στον πόνο του ωστόσο, ο σύζυγός της έχει τώρα να αντιμετωπίσει και έναν νέο… “πονοκέφαλο”!

Του ζητούν 3.000 με 4.000 ευρώ για να μεταφερθεί η σορός για νεκροτομή!
Σύμφωνα με το MEGA, επειδή δεν υπάρχει ιατροδικαστής στην περιοχή που έγινε το δυστύχημα, η σορός της γυναίκας πρέπει να μεταφερθεί στη Λάρισα να την εξετάσει ο ιατροδικαστής και μετά να επιστρέψει στη Σκόπελο για να ταφεί. Για το λόγο αυτό, ο σύζυγός της, θα πρέπει τώρα να πληρώσει 3.000 με 4.000 ευρώ!

“Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος”!

Σύμφωνα με τον Αριστείδη Βούλγαρη, αντιδήμαρχο Σκοπέλου που μίλησε στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, το περιστατικό έγινε στην αγροτική περιοχή Πευκιά.

«Αν και το μπουρίνι κράτησε 5-10 λεπτά, ήταν έντονο. Ο σύζυγός της και η ίδια, ήταν μπροστά στο σπίτι τους και έκαναν αγροτικές εργασίες. Έπεσε κεραυνός και η γυναίκα πέθανε ακαριαία. Ο σύζυγός της ήταν δύο μέτρα μπροστά της. Η γυναίκα ήταν γύρω στα 55-60. Δεν υπάρχει θέμα από την κακοκαιρία τώρα στο νησί. Ήταν ένα μπουρίνι διάρκειας 5 λεπτών», είπε ο κ. Βούλγαρης μιλώντας στο LIVE NEWS.

Ο θάνατος της γυναίκας από τη Βουλγαρία, έχει σοκάρει την κοινωνία του νησιού. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, που από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ζήτησε να γίνει νεκροψία και νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.