Χριστίνα Μπόμπα : Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον κοροναϊό (vid)

«Φοβήθηκα πάρα πολύ» παραδέχτηκε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα, μιλώντας για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της με τον κοροναϊό.

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον κοροναϊό μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί θετική στον ιό.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ήταν επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού, όμως πλέον τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει και οι δυο τους είναι αρνητικοί στον ιό.

Λίγο μετά την περιπέτεια υγείας της η Χριστίνα Μπόμπα μιλώντας στην εκπομπή DOT τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ήμασταν από τους πρώτους πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό.

Οποτεδήποτε κάτι τέτοιο γίνεται, το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που, παρά το ότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν περιστατικά όπου τους έλεγαν ίσως διάφορα»!

Συνεχίζοντας να μιλάει για την εμπειρία της με τον κοροναϊό η Χριστίνα Μπόμπα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι φοβήθηκε. Παράλληλα αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε πως ήταν θετική στον κορωνοϊό την ίδια ώρα που ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης ήταν αρνητικός.:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το οποίο συζητιέται σε όλο τον πλανήτη» είπε χαρακτηριστικά με ειλικρίνεια η δημοφιλής παρουσιάστρια.

«Αγχώθηκα πολύ, για λίγο, μέχρι που άρχισε να δουλεύει η λογική. Στην αρχή είναι το σοκ, μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζει στη σωστή τους διάσταση και προχωράς», συμπλήρωσε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα: