Πήγαινε στην κηδεία του πατέρα της – Τη νάρκωσαν και τη βίασαν σε ξενοδοχείο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα στο Δουβλίνο όταν έπεσε θύμα βιασμού πηγαίνοντας στην κηδεία του πατέρα της.

Όπως περιγράφει η Ναόμι Γούντγιατ στον Irish Examiner, και επικαλείται η Sun, «έκλαιγα τρεις μέρες, ήμουν πραγματικά σε άθλια κατάσταση. Πήγαινα στο αεροδρόμιο για να πάρω το αεροπλάνο να πάω στην κηδεία του πατέρα μου όταν τελικά προέκυψε πρόβλημα με το διαβατήριο και τη βίζα μου. Έτσι πήγα σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο μέχρι να διευθετήσω τα διαδικαστικά και να ταξιδέψω».

Εκεί όμως, η Ναόμι έζησε, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει εφιαλτικές στιγμές. «Πήγα στο μπαρ του ξενοδοχείου να πιω ένα ποτήρι κρασί και ένας τύπος μου μίλησε. Μου είπε ότι θα πήγαινε στις ΗΠΑ για δουλειά και του είπε ότι προσπαθούσα να παω για την κηδεία του πατέρα μου. Δεν με φλέρταρε, έμοιαζε φυσιολογικός. Προσφέρθηκε να με κεράσει ένα ποτό και από κει και πέρα δε θυμάμαι τίποτα».

«Ξύπνησα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μάλλον είχε κλέψει το κλειδί από την τσάντα μου. Τον είδα να είναι ξαπλωμένος δίπλα μου και τρομοκρατήθηκα. Του είπα ότι πονούσα και απλά χαμογέλασε. Δεν απάντησε και με βίασε ξανά ενώ φώναζα ζαλισμένη ακόμα από τα ναρκωτικά με τα οποία σίγουρα με νάρκωσε» περιγράφει.

«Μετά ντύθηκε και έφυγε» λέει η Ναόμι, που όπως δηλώνει δεν κατήγγειλε το βιασμό γιατί οι αστυνομικοί της είπαν ότι είναι τραυματική εμπειρία και δύσκολα θα δικαιωνόταν.