Επίθεση με βιτριόλι: Ίσως να είναι κοντινό πρόσωπο της 34χρονης η “μαυροφορεμένη”

Που στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της “μαυροφορεμένης”. Το ψυχολογικό προφίλ του θύτη. Τι έχει πει μέχρι τώρα η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με το βιτριόλι

Στον κοντινό κύκλο της 34χρονης στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την κλινική εγκληματολόγο κ. Ιωάννου η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πρόκειται για ένα άτομο, μάλλον γυναίκα, που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, είτε πρόκειται για αυτά του θυμού είτε της ζήλιας και είναι πολύ πιθανό να πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας.

Η επίθεση με το βιτριόλι είναι μια πράξη μίσους που είχε σκοπό να παραμορφώσει την άτυχη κοπέλα και να της καταστρέψει τη ζωή. Μάλιστα όπως είπε η κ. Ιωάννου δεν αποκλείεται να υπήρχε και μεσάζοντας που προμήθευσε το βιτριόλι στην “μαυροφορεμένη”.

Σημασία σύμφωνα με την εγκληματολόγος έχει και η κατάθεση πως ο θύτης μπορεί να είναι υπεράνω υποψίας από το ευρύτερο περιβάλλον της κοπέλας και να υπήρξε μια ζήλια, μιας διεστραμμένη εκδήλωση αγάπης. Επίσης δεν αποκλείει το γεγονός να υπάρχει συνεργάτης ενώ εμφανίζεται βέβαιη πως είναι προμελετημένο έγκλημα με σκοπό να της καταστρέψει τη ζωή με το βιτριόλι.