«Ζούμε σε υπέροχους δημοσιογραφικούς καιρούς…» – Το άσεμνο σχόλιο Πρετεντέρη για την Αχτσιόγλου

Σχόλιο για τη δημοσιογραφία στις μέρες μας με αφορμή την κάλυψη του ρεπορτάζ για της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με το βιτριόλι και τα όσα σεξιστικά είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης για την Έφη Αχτσιόγλου έκανε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης.

Έγραψε ο Γιάννης Παντελάκης:

Εχουμε την ”αποκαλυπτική δημοσιογραφία” οπου η ιστορία της κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι δεν αντιμετωπίζεται ως μια φρικτή ιστορία, αλλα ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές (π.χ.Τατιάνας Στεφανίδου) την μετατρέπουν σε δραματοποιημένο θέαμα με λεπτομέρειες για την προσωπική/ερωτική της ζωή και πλούσιο φωτογραφικό υλικό του θύματος.

Ολα γεμάτα υπονοούμενα, εύπεπτα για τους τηλεθεατές. Εχουμε και την ”σοβαρή δημοσιογραφία” (π.χ. Γιάννης Πρετεντέρης), οπου μετά το κομμωτήριο της Φώφης Γεννηματά, σημερα μας πληροφόρησε οτι ”ειναι καλό το μίνι της Αχτσιόγλου αλλά, δεν μπορώ να πω, και το περιεχόμενο καλό είναι”.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ζέφη Δημαδάμα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχετικά με το σχόλιο Πρετεντέρη:

“Ξαναχτύπησε ο Πρετεντέρης!

Νεο επεισόδιο σεξιστικής επίθεσης κατα της Εφης Αχτσιόγλου για την εμφάνιση της! Μετά τη Φώφη Γεννηματά συνεχίζει

Κάποιος θεσμικά θα λάβει μετρα;

Κυρίες και κυριοι των ΜΜΕ; ΕΣΗΕΑ;”

Τι είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης για την Έφη Αχτσιόγλου

Στο κλείσιμο της εκπομπής χυδαιολόγησε λέγοντας ”καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά δεν μπορώ να πω, και το περιεχόμενο καλό είναι”.

Τα είδαμε στο zoornalistas.com