Τέλος η Όλγα Τρέμη από την ΕΡΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Τρέμη αποτελεί πλέον παρελθόν για την κρατική τηλεόραση.

Η γνωστή δημοσιογράφος υπέβαλε πριν από λίγη ώρα την παραίτησή της και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που την οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση.

Η Όλγα Τρέμη από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την εκπομπή «10», κάθε ημέρα εκτός της Παρασκευής.

Άγνωστο παραμένει αν επρόκειτο πραγματικά για προσωπικούς λόγους που την ανάγκασαν να παραιτηθεί ή αν έχει διαδραματιστεί όλο αυτό το διάστημα κάποιο τηλεοπτικό παρασκήνιο.

Πάντως, η δημοσιογράφος είχε επιστρέψει στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν στην κρατική τηλεόραση μετά από απουσία αρκετών χρόνων από τη μικρή οθόνη.

H Όλγα Τρέμη, να θυμίσουμε, είχε αποσυρθεί για λίγο από την ενεργό δράση και το 2017 πήρε σύνταξη για την οποία είχε σχολιάσει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Τη σύνταξη δεν την πήρα για να συνταξιοδοτηθώ, την πήρα για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας. Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το κάνω τώρα, παρά το γεγονός ότι σας είπα πως παραμένω μάχιμη, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, είναι για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές, δηλαδή τεχνικής φύσεως… Από τότε που πήρα τη σύνταξη, γιατί δεν είναι πολύς καιρός, δεν μου έχουν γίνει περικοπές…»!