Ραχήλ Μακρή: Ο Τζορτζ Φλόιντ έπαιζε σε πoρνo και πέθανε από κορονοϊό

“Πoρνo, ναpκωτικά , εκβιασμοί , συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του για την θυσία της ΝΤΠ”, έγραψε η φανατική οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ραχήλ Μακρή ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά η αφορμή ήταν η δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, γεγονός ότι άνοιξε τον ασκό του αιόλου στις ΗΠΑ με μεγάλες διαδηλώσεις και καταστροφές.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φαίνεται όμως ότι για άλλη μια φορά συμμερίζεται τις απίθανες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Φτάνει στο σημείο να αμφισβητεί ακόμη και τη δολοφονία, λέγοντας ότι πέθανε από …κορονοϊό. Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας του έδειξαν ότι έπασχε από κορονοϊό, αλλά αυτό δεν είχε καμία σχέση με την αιτία θανάτου του, που ήταν ασφυξία από το γόνατο του αστυνομικού στο λαιμό του και η οποία οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.

“Τελικά πέθανε από κορονοιό όχι από ασφυξία όπως λένε τα ΜΜΕ;”, θα αναρωτηθεί μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής της “ριζοσπαστικής Αριστεράς” και νυν φανατική οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ραχήλ Μακρή προχωρά μάλιστα και ένα βήμα παραπάνω και προσδιορίζει τον Φλόιντ ως πρωταγωνιστή σε ταινίες πoρνo.

“Το cbs λέει ότι γνωρίζονταν με τον αστυνομικό και ότι δούλευαν στο ίδιο club. Όπου γράφουν το όνομά του σε πoρνo σβήνουν τα πάντα. Αλλά η εταιρία πoρνo που έχει τα δικαιώματα δεν το έχει σβήσει και γυρίζει παντού. Το βίντεο πoρνo εννοώ”, αναφέρει σε ανάρτησή της.

Σε άλλη ανάρτηση και απαντώντας σε σχόλιο θαυμαστή της, γράφει χαρακτηριστικά: “Δεν είναι φήμες υπάρχουν οι τσόντες . Πoρνo, ναρκωτικά , εκβιασμοί , συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια . Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του για την θυσία της ΝΤΠ . Κρίμα στον άνθρωπο . Καλό παλικάρι”.

Ραχήλ
Ραχήλ
Ραχήλ

Πηγή: thetoc.gr