Ηλεία: Από την… πίσω πόρτα έμπαιναν πελάτες σε oίκo ανoχής και μέσω ραντεβού

Αστυνομικός έκλεισε ραντεβού σαν πελάτης και προχώρησε στη σύλληψη των δυο γυναικών που λειτουργούσαν τον oίκo ανοχής

Με ραντεβού και από την… πίσω πόρτα, φαίνεται πως λειτουργούσε oίκoς ανοχής στην περιοχή του δήμου Ήλιδας στην περίοδο της καραντίνας, παρά το γεγονός πως το «αρχαιότερο επάγγελμα» βρίσκεται μεταξύ αυτών που… έχει τεθεί σε αναστολή.

Σύμφωνα με την αστυνομική ενημέρωση, την Δευτέρα, «συνελήφθησαν σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δύο γυναίκες και πιο συγκεκριμένα μια ημεδαπή ως υπεύθυνη oίκoυ ανοχής και μια αλλοδαπή ιερόδουλη, διότι λειτουργούσαν και εργάζονταν στον oίκo ανοχής κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών».

Η ιδιοκτήτρια φέρεται να κανόνιζε τηλεφωνικά τα ραντεβού με πελάτες… εμπιστοσύνης, οι οποίοι έμπαιναν στον χώρο σε συγκεκριμένη ώρα και από την πίσω πόρτα!

Ωστόσο, το «τσεκάρισμα» είχε χαλαρώσει τις τελευταίες ημέρες και, σε αυτό το πλαίσιο, κλείστηκε ραντεβού με «πελάτη», που τελικά ήταν αστυνομικός.

Όταν εκείνος έφτασε στον oίκo ανοχής και πριν «προχωρήσει» στα… κανονισμένα από το τηλέφωνο, αποκάλυψε την ταυτότητά του και συνέλαβε τις δύο γυναίκες, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο, όπως προβλέπεται για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν παρά την απαγόρευση.

Πηγή: Patrisnews