Επίθεση με βιτριόλι: Χωρίς τέλος το δράμα της Ιωάννας – Ξανά στο χειρουργείο

Την ώρα που η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από τη σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να υποβληθεί σήμερα σε ένα ακόμα επίπονο χειρουργείο, προκειμένου οι γιατροί να δουν την κατάσταση των εγκαυμάτων της.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της. Η Ιωάννα δεν έχει δει ακόμα το πρόσωπό της, αλλά αντιλήφθηκε τη ζημιά όταν είδε τα εγκαύματα στο χέρι της.

Παρόλο που το τελευταίο διάστημα νέα στοιχεία, μαρτυρίες και καταθέσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράστιδα, εκείνη προς το παρόν παραμένει ασύλληπτη, «γιορτάζοντας» το θρίαμβο της επίθεσης αφού ο σκοπός της πέτυχε.

Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και ένα ολόκληρο επιτελείο γιατρών, πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της 34χρονης στην Αμφιλοχία παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση της αγαπημένης τους Ιωάννας και, έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις έρευνες της αστυνομίας αλλα έχουν περάσει πολλές μέρες και η δράστις κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερη.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέπτονται την Ιωάννα στο νοσοκομείο για λίγα λεπτά της ώρας, αφού η κατάσταση της υγείας της δεν επιτρέπει μεγαλύτερες επισκέψεις, προκειμένου να την κάνουν να θυμηθεί γεγονότα σύμφωνα με τα στοιχεία, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους για τον εντοπισμό της δράστιδος.