Αλεξανδρούπολη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε έγκυος από τον σύζυγό της

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια έγκυος γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη.

Μια έγκυος γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Αλεξανδρούπολη σύμφωνα με τοπικά Μέσα. Όπως περαδίδουν, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το evros.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή Τέρμα Άβαντος. Ο 30χρονος άνδρας χτύπησε την ανήλικη γυναίκα του με τα χέρια προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Η 17χρονη έγκυος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ενώ ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή παράνομη απειλή και ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

“Φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας είναι απαράδεκτα. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να περπατήσω έξω και να καταπραΰνω έναν τυχόν ανεπίτρεπτο θυμό κι ας πάρω πρόστιμο. Να μην κάνουμε περισσότερο κακό απ’ ότι καλό στους αγαπημένους μας, στους κοντινούς μας ανθρώπους, όπως ακούγεται όλο και περισσότερο από φωνές σε όλο τον κόσμο. Τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα του 2020 δεν έχουν χώρο. Μαζί μπορούμε και πρέπει να προλάβουμε τη βία παντού” τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας, στις 11 Απριλίου στην καθιερωμένη ενημέρωση του προς το κοινό.