Το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά για το Πάσχα μέσω… Σαββόπουλου

Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς να μην μας… ενημέρωσε τηλεοπτικά σήμερα για την εικόνα του κορονοϊού στη χώρα μας, ωστόσο με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε ευχές και μηνύματα ελπίδας για το φετινό Πάσχα.

Το βίντεο που ανάρτησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασία έχει μουσική «επένδυση» το «Περιβόλι» του Διονύση Σαββόπουλου, με τον καλλιτέχνη να συμμετέχει, με το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Οι ευχές όλων μας, όλων των παιδιών της Πολιτικής Προστασίας για το Πάσχα, με την παρέα του αγαπημένου μας Διονύση Σαββόπουλου!

Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα, ίσως να μην είναι όλα όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως, για μας τους Έλληνες, για όλους εμάς που έχουμε περάσει τις δικές μας δύσκολες μεγάλες εβδομάδες,
αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο να γιορτάσουμε!

Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί, να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας.

Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας, το κουράγιο μας, όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί, μέχρι τώρα, και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε, ότι με λίγη προσοχή ακόμη, με λίγο μυαλό ακόμη, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή.

Θα βγούμε από τη δυσκολία, και θα βγούμε νικητές!

Και αυτό λέει πολλά και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως το πιο σπουδαίο!

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά: