Ξέσπασμα προς Αρχιερείς και Άρχοντες του λαού: «Την εσχάτη ώρα μετανοήστε!» (video)

Στη σημερινή του ομιλία κατά την τελετή της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών, ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης άδραξε την ευκαιρία να βάλει κατά εκείνων που ευθύνονται για τους κλειστούς Ναούς, και ζήτησε να μετανοήσουν, έστω και την τελευταία στιγμή

Μεταξύ άλλων, ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης είπε: «Αίσχος και στους Αρχιερείς και στους Άρχοντες του λαού. Αίσχος. Αυτό το αίσχος δε θα το σβήσει η ιστορία. θα έρθει η οργή και η κατάρα του Θεού στα κεφάλια όλων εκείνων που αποφάσισαν να στερήσουν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου. Που κατήντησε η Εκκλησία της Ελλάδος. Ντρέπομαι. Απορώ πως δεν εξίσταται ο λαός.

Μας έχουν φυλακίσει για μία απάτη, για μία γρίπη. Εμάς μας λένε ψέματα, αλλά μεταξύ τους λένε άλλα. Προβλέπουν νέα μέτρα τον Σεπτέμβρη. Όχι κύριοι. Να μας πάτε φυλακή, να τελούμε στο κελί μας τη Θεία Κοινωνία. Την εσχάτη ώρα μετανοήστε, Αρχιερείς και Άρχοντες.

Φέρτε τον γιατρό τον κ. Ιωαννίδη να μιλήσει με τον εγκάθετο της κυβέρνησης. Να μιλήσουν σε ζωντανή μετάδοση. Μου λένε οι γιατροί στα νοσοκομεία πως αν μιλήσουν θα τους απειλήσουν».

Δείτε την ομιλία του π. Βασίλειου Βολουδάκη:

Πηγή: newsbreak.gr